advertentie
maandag 12 juni 2023 16:42

Schiedam tekenend (her)ontdekken: “Tijdens het tekenen vallen je dingen op die je normaal niet ziet”

Stadstours zijn er in alle soorten en maten, maar in Schiedam kun je nu deelnemen aan een hele bijzondere. Tijdens I draw Schiedam neemt Jeffrey de Bruin je mee op tour door het centrum, terwijl je highlights van Schiedam tekent. “We maken een wandeling van 2,5 uur waarbij we verschillende tekenopdrachtjes doen”, vertelt de gids. Alle tekeningen vormen samen een ‘Groetjes uit Schiedam’ kaart volgens De Bruin. 

door Milou op ten Berg

Stadstours zijn er in alle soorten en maten, maar in Schiedam kun je nu deelnemen aan een hele bijzondere. Tijdens I draw Schiedam neemt Jeffrey de Bruin je mee op tour door het centrum, terwijl je highlights van Schiedam tekent.

“We maken een wandeling van 2,5 uur waarbij we verschillende tekenopdrachtjes doen”, vertelt de gids. Alle tekeningen vormen samen een ‘Groetjes uit Schiedam’ kaart volgens De Bruin. 

Tijdens de tour teken je de iconen van Schiedam. “Het is een combinatie van iconen zoals het Jenevermuseum en de Vismarkt.” Niet alleen voor de toeristen is het een leuke tour om te doen volgens de gids. “Tijdens het tekenen vallen je dingen op die je normaal niet ziet. Dat lijkt mij extra leuk als het je eigen stad is.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media