advertentie
donderdag 15 juni 2023 15:21

Sinds brand in Bleiswijk is Schiedamse caravanstalling overvol: “Extra maatregelen genomen”

Door het hele land zijn camper- en caravaneigenaren op zoek naar een plekje om hun kampeermiddelen te kunnen stallen. Door een brand in een caravanstalling in Bleiswijk is er in Schiedam en omgeving een tekort aan stallingsplekken ontstaan.

door Milou op ten Berg

Door het hele land zijn camper- en caravaneigenaren op zoek naar een plekje om hun kampeermiddelen te kunnen stallen. Door de brand in een caravanstalling in Bleiswijk is er in Schiedam en omgeving een tekort aan stallingsplekken ontstaan.

Aad Maat van Maat Stalling aan de Buitenkerklaan in Noord herkent het probleem. “We hebben nog zeer beperkte ruimte. Voor de grote caravans hebben we geen ruimte meer.”

Extra maatregelen

De brand in Bleiswijk heeft Maat nog eens extra alert gemaakt al was hij door de verzekeringsmaatschappij een jaar geleden al gewaarschuwd dat hij meer aan brandveiligheid moest doen. Dat heeft hij gedaan. “Een van die maatregelen is: geen gasflessen meer in de stalling.”

Maat verwacht grote drukte deze zomer. En hij zit nu al nagenoeg vol: “Ik denk dat we zeker gebeld worden, want er is geen stalling meer te vinden in heel Zuid-Holland.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

 

 

Media