advertentie
maandag 19 juni 2023 10:41

Bestuurder op leeftijd botst tegen flat op het Griegplein

Bestuurder op leeftijd botst tegen flat op het Griegplein Foto: Flashphoto

Een bijzonder ongeval, maandagmorgen. Op het Griegplein is een auto tegen een flat aan gebotst. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man verloor om nog onduidelijke redenen de controle over zijn voertuig.

door Matthijs Rorije

Maandagmorgen rond 8:30 uur is op het Griegplein een auto tegen een flat aan gebotst.

De politie laat desgevraagd aan SCHIE weten dat de bestuurder een 89-jarige man is. "Hij heeft bij het parkeren per ongeluk op het gas gedrukt in plaats van op de rem".

De man is ter controle mee gegaan naar het ziekenhuis. "De schade aan de garagedeur gaat middels schadeformulieren en verzekering worden afgehandeld" aldus de woordvoerder van de politie.

Een ooggetuige meldt aan Flashphoto dat de bestuurder op het parkeerterrein eerst een andere geparkeerde auto aanreed. 'Die is uit het parkeervak gedrukt en iets verder tot stilstand gekomen. Vervolgens is de eerste auto tegen een garagedeur van de flat aan gebotst.'

 

 

Beelden: Flashphoto

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media