advertentie
maandag 08 oktober 2018 18:06

Tulpenbollen tegen polio

Schiedam - Ook dit jaar organiseert Rotary Nederland de tulpenbollen actie voor het goede doel: Polio de wereld uit te helpen.

Rotaryclub Schiedam de Veste schrijft aan SCHIE: 'Ieder jaar doen wij mee en zetten wij ons ook lokaal in voor de End Polio Now, tulpenactie.

De actie omvat het verkopen van doosjes tulpenbollen. Deze worden aangeboden per luxe verpakking van 25 stuks en kosten € 15,-.

Het doel is dat een belangrijk deel van de opbrengst ten goede komt om Polio de wereld uit te bannen.

Zo werken wij (Rotary Nederland) samen met de Bill & Melinda Gates Foundation, de grootste particuliere goede doelen stichting ter wereld.

De Bill & Melinda Gates Foundation verdrievoudigt elke euro die Rotary bijdraagt aan de bestrijding van polio.

De actie loopt al een aantal jaren met positief resultaat . Op slecht enkele tientallen gevallen na is nu Polio de wereld uit.

In 2017 hebben de Nederlandse Rotaryclubs maar liefst 12.665 doosjes tulpenbollen verkocht. Van elk doosje á 15 euro ging € 9,40 naar het goede doel.

Dankzij de ‘verdriedubbelaar‘ van de Bill & Melinda Gates Foundation leverde elk doosje € 28, 20 op voor de strijd tegen polio.

Mogen wij U ook dit jaar doosjes tulpenbollen leveren voor dit goede doel ?

Als de bestelling uiterlijk 18 oktober ons mij binnen is, vindt de levering plaats inweek 44, eind oktober/begin november.

Bestel het aantal doosjes 1 of meer bij : rcschiedamdeveste@gmail.com'