advertentie

Ook horecazaken in Schiedam hebben steeds meer last van terraspiraten: ‘Het is wat het is helaas’

Terraspiraten, zo worden mensen genoemd die niet afrekenen na een terrasje te hebben gepakt. Editie NL meldt dat meerdere horecazaken geregeld last hebben van wanbetalers. Ook in Schiedam bij Lunchcafé de Beurs hebben ze met deze terraspiraten te maken.

Philip van Es

door Philip van Es

vrijdag 11 augustus 2023 19:19

Tess Kers, medewerker bij Lunchcafé de Beurs is druk in de weer met het afruimen van de tafels op het terras. Deze mensen hebben volgens haar wel betaald. “Maar het komt wel eens voor dat iemand niet betaald helaas.” Gelukkig zijn het geen grote bonnen die de terraspiraten open achterlaten. “Vaak is het gebak met wat te drinken erbij.”

Kers merkt een groot verschil ten opzichte van vorig jaar. “Ik merk dat er meer mensen zijn die hun bonnetje inderdaad niet betalen.” Vaak komen ze volgens haar ook niet terug om het bonnetje netjes te betalen. “het is wat het is helaas.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN