advertentie

Brand bij Henny’s Broodjesservice: ‘Ik zag mijn passie in rook opgaan’

Bij Henny’s Broodjesservice op de S-Gravelandseweg is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. De brandweer werd om 4:26 uur gealarmeerd. Bij aankomst bleek het pand volledig onder de rook te staan. “Het is een hoop rotzooi en ellende”, zegt eigenaar Sascha Spee de dag erna.

Philip van Es

door Philip van Es

dinsdag 05 september 2023 18:12

Spee reed ’s ochtends naar zijn zaak toe toen hij de politie en brandweer zag staan. “Ik dacht dat het bij de flat naast mij was en toen zag ik dat het voor mijn deur was.”

Agenten vingen de eigenaar op en vertelde dat ze waren gebeld door de broodleverancier. De agenten zagen achterin vlammen en het pand stond vol met rook.

Na enige tijd was de brandhaard gevonden en geblust. Het vuur en de rook hebben forse schade veroorzaakt aan de broodjeszaak. Sascha nam de zaak drie jaar geleden over. “Ik weet dat het opgebouwd zal worden, maar ik zag mijn passie in rook opgaan.” Hij gaat vanuit een andere locatie door met het bezorgen van broodjes tot zijn eigen zaak weer open kan.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN