advertentie

Theater aan de Schie gaat de beste band van Schiedam samenstellen: ‘Misschien beter dan Fleetwood Mac’

Bijna 25 jaar geleden opende Theater aan de Schie de deuren. Om dat te vieren gaat het theater onder de noemer Muziek aan de Schie op zoek naar een nieuwe Schiedamse band.  Je kan je nog steeds opgeven. “We gaan opzoek naar de beste band, hoe deze er uit gaat zien staat nog open”, zegt directeur van het theater, Rob Roos.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

donderdag 07 september 2023 17:47

“We gaan een band samenstellen met de beste muzikanten van Schiedam. Hoe die er uit moet komen te zien weten we dus nog niet.”  Dat Muziek aan de Schie nu wordt georganiseerd is niet voor niks vertelt Roos. “We hebben een hele rijke muziekgeschiedenis.” Uit welke muziekstijlen of soort bandleden het moet bestaan staat voor Roos nog open. “Je kan muziek niet in één liedje samenvatten.”

Na het optreden in de voormalig poptempel Arcade aan de Lange Haven werd Fleetwood Mac bekend. “We gaan zorgen dat ze net zo goed zijn, misschien nog wel beter.”

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN