advertentie
  • 112

Schietpartij bij tunneltje onder de A20, 22-jarige man gewond naar het ziekenhuis

Donderdagavond rond 19:40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een schietpartij op de ‘s Gravelandseweg. Diverse eenheden gingen met spoed ter plaatse.  In het benzinestation werd een gewonde aangetroffen.

Schietpartij bij tunneltje onder de A20, 22-jarige man gewond naar het ziekenhuis
Foto: Flashphoto
Matthijs Rorije

door Matthijs Rorije

donderdag 07 september 2023 22:22

Het schietincident bleek plaatsgevonden te hebben in de buurt van het tunneltje onder de A20, van de Bokelweg naar het Lentiz Life College. De omgeving werd door de politie ruim afgezet voor sporenonderzoek.

Het slachtoffer, een 22-jarige man, raakte volgens de politie gewond aan zijn been. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept getuigen op zich te melden.

Update 8 september

De politie meldt dat een vermoedelijke ruzie op de Schievesteweg de aanleiding was voor het schietincident. Nadat hij beschoten was lukte het hem zelf weg te vluchten in een auto naar de benzinepomp aan de ’s-Gravenlandseweg.

'Omstanders hielpen de man en belden de hulpdiensten waarop de man gewond maar aanspreekbaar naar het ziekenhuis werd gebracht' aldus de politie.

Huls gevonden

Niet veel later werd op de Schievestweg een huls aangetroffen. Hier werd een plaats delict gemaakt en deed de Forensische Opsporing verder onderzoek.

Er is nog veel onduidelijk over wat er donderdagavond zich afspeelde op of rond de Schievesteweg. Daarom komt de politie graag in contact met getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben wat de politie kan helpen.