advertentie
  • weer

Veel zon en zeer warm

Om 8:00 uur was er al wel zon alleen de bovenlucht was fletsblauw door veel vocht, door laaghangende bewolking of mist. De temperatuur is al weer 18 graden en er staat geen wind. We hadden al een regionale hittegolf te pakken en vandaag gaat dit onverminderd door. Nadat de nevel snel is opgetrokken hebben we weer een zonnige dag: de maximumtemperatuur loopt op tot rond de 30 graden. Hierbij staat een meest zwakke zuidwestenwind kracht 1.

Veel zon en zeer warm
Tom Bruin

door Tom Bruin

zaterdag 09 september 2023 08:51

Ook in de avond is er veel zon en is het nog zeer aangenaam met 23 graden. Vannacht is het helder en daalt de temperatuur naar 18 graden.

Zondag komt de wind uit het zuidoosten en wordt het nog warmer. Er is veel zon en de temperatuur stijgt mogelijk naar 31 of zelfs 32 graden. In de avond is het dan rond de 25 graden en zakt de temperatuur uiteindelijk naar 19 graden. Wel nemen de wolkenvelden toe in de nacht.

De vooruitzichten: maandag nog 25 graden en zonnige perioden, later meer wolken en in de avond mogelijk een regen of onweersbui. De dagen erna wisselend bewolkt en kans op een enkele bui. Het wordt dan 21 graden.