advertentie

Dit vinden de Schiedammers van de (regionale) hittegolf in september...

Schiedam kreeg afgelopen week met een onverwachte warme nazomer te maken. NOS meldt dat dit zelfs een nieuw record heeft opgeleverd. Het werd in Schiedam meerdere dagen ruim 25 graden en daarmee is een zeldzame regionale septemberhittegolf een feit, meldt onze weerman Tom Bruin.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

zaterdag 09 september 2023 15:40

“Ik vind het voor de kinderen heel leuk, maar voor mij is dit warme weer niks”, vertelt een vrouw op een bankje in Winkelcentrum Spaland. “Van mij hoeft het niet hoor”, zegt een vrouw op leeftijd.  “Ik vind 22 graden veel beter.”

Een koele douche en plat op bed

De meeste mensen in Winkelcentrum Spaland vinden dit weer veel te warm. Hebben ze nog tips? “Ik doe heel rustig aan”, zegt een Schiedamse. Een vrouw naast haar beaamt dat. “En lekker een koele douche en plat op bed!”  Een man op leeftijd heeft ook een handige tip. “Je moet je gewoon niet te druk maken. Dat is vanzelfsprekend.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN