Beker: Hermes DVS al door na zege op SVV, zeges voor HBSS, Kethel Spaland en PPSC, Excelsior´20 verliest op tweede speeldag

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden op de tweede speeldag van de poulefase in het bekertoernooi gespeeld. HBSS won thuis met 1-0 van Den Hoorn. Kethel Spaland won thuis met 3-1 van TAVV. Excelsior´20 leed een nederlaag in zijn poule.

Patrick de Boer

door Patrick de Boer

zaterdag 09 september 2023 23:43

De thuiswedstrijd tegen TAVV werd met 3-1 gewonnen. Kethel Spaland heeft volgende week in de uitwedstrijd tegen Graaf Willem II VAC genoeg aan een punt voor plaatsing voor de volgende ronde.

Excelsior´20 leed een nederlaag in zijn poule. De uitwedstrijd tegen Overmaas ging met 3-1 verloren.

Op Sportpark Harga stond de derby tussen Hermes DVS en SVV op het programma. Thuisclub Hermes DVS was met 6-1 veruit de sterkste in dit Schiedamse treffen. SVV is door de nederlaag uitgeschakeld. Door het resultaat van de andere wedstrijd in de poule is Hermes DVS nu al zeker van een plaats in de volgende ronde.

PPSC won ook de tweede wedstrijd in zijn poule. In Vlaardingen versloeg de Schiedamse club Deltasport met 0-3.