advertentie

De Stem van Schiedam: Heeft u zin in de 'alternatieve Brandersfeesten'?

Normaal gesproken zouden de Brandersfeesten aankomend weekend plaatsvinden, maar dat gaat zoals ruimschoots bekend is dit jaar niet door. Er is echter een alternatief: het hele weekend openen veertien horecazaken hun deuren voor Schiedam Centrum Live on Stage. Lopen de Schiedammers daar warm voor?

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

dinsdag 19 september 2023 12:15

Een aantal Schiedammers die wij spreken heeft aankomend weekend wel zin in een feestje. “Ik ga er vanuit dat het gewoon een leuk feestje wordt’’. ‘’Het alternatief ziet er goed uit, het lijkt erg professioneel’’.

Toch is Schiedam Centrum Live on Stage niet voor iedereen voldoende. ‘’Ik vind het heel erg jammer dat er geen Brandersfeesten meer zijn.” Een andere Schiedammer merkt op dat het alternatief van de Brandersfeesten eigenlijk alleen in Schiedam Centrum is. “Normaal is het door de hele stad heen en nu moet je echt de plekken opzoeken waar het feest is.”

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN