advertentie
  • 112
  • vervoer

Ongevallen teisteren verkeer op A4

Op knooppunt Kethelplein is donderdagmiddag om even voor 14:00 uur een ongeval gebeurd waarbij meerdere auto's zijn betrokken. Eerder vond er voor de Beneluxtunnel ook al een ongeval plaats.

Ongevallen teisteren verkeer op A4
Matthijs Rorije

door Matthijs Rorije

donderdag 21 september 2023 15:09

Kethelplein

Rijkswaterstaat meldt dat rond 14:00 uur de verbindingswegen vanuit Gouda (A20) richting Amsterdam en Hoogvliet (A4) dicht waren. Verkeer wat die kant op moet kan keren bij de afrit Vlaardingen. 'De berger is bezig om de beschadigde auto's weg te slepen'.

F6iy NWWQAAXBfn

Beneluxtunnel

Voor de Beneluxtunnel op dezelfde snelweg was het rond 12:30 uur ook al raak: vanuit Den Haag richting Rotterdam was een ongeval gebeurd met een aantal vrachtwagens. De linkerrijstrook was dicht. 'Houd daar rekening met filevorming. Deze is nu een klein kwartier' schreef Rijkswaterstaat tegen 13:00 uur. Om 13:15 uur waren de vrachtwagens verplaatst naar de vluchtstrook. De linkerrijstrook was toen weer open.

Eerder was de A4 richting van Den Haag al urenlang afgesloten na een ongeluk met vijf auto's. Het ongeluk gebeurde net ten noorden van de Ketheltunnel. Zes mensen werden met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.