advertentie

De kermis is weer op het Stadserf te vinden: ‘Het is voor jong en oud’

De kermis is vanaf vandaag, donderdag 21 september, tot zondag 24 september te vinden op het Stadserf in het Centrum. Er is van alles te doen, van suikerspin eten tot knuffels grijpen bij de grijpmachines.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

donderdag 21 september 2023 16:21

De eerste dag was regenachtig, maar dat stopte de kermisexploitanten niet. Binnen een paar uur stond alles gereed en konden de kermisbezoekers gebruik maken van de activiteiten. Het belooft een druk weekend te worden, want dit jaar vindt voor het eerst Live on Stage plaats in hartje Schiedam.

‘’Voor jong tot oud is er van alles te doen op de kermis in Schiedam’’, zegt exploitant Frank Vale. ‘‘Kermis is samen komen, het is voor alle generaties. Vorig jaar was het top en dat gaan we dit jaar evenaren.’’ Het wordt dus een drukke bedoeling in het Centrum, bij de horecagelegenheden is er live muziek.

Dat de kermis in trek blijft bij ouderen, blijkt wel uit het feit dat de eerste mensen al vanaf één uur vanmiddag bij de attracties stonden. ‘‘Winnen blijft het allerleukst op de kermis, als de kermis in Schiedam er is, ben ik er bij’’, zegt een vrolijke kermisbezoeker.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN