advertentie

Live on Stage van start gegaan: ‘Regenachtig, maar heel leuk!’

Feest in het centrum: ondanks dat de Brandersfeesten dit weekend niet zullen plaats vinden, is er wel wat te beleven in de binnenstad. Drie dagen lang viert de horeca feest tijdens Live on Stage.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

zaterdag 23 september 2023 17:32

Ondanks het natte weer zit de sfeer er op vrijdagavond al aardig in. Zo geeft Café Sjiek traditiegetrouw Sjieke feesten in het derde weekend van september. “Ik ga vanavond met mijn vriendin naar de Sjieke feesten”, vertelt een Schiedamse. “Ik ben opgegroeid met de Brandersfeesten en ik vind het jammer dat het dit jaar niet door gaat, maar dit is een leuk alternatief!”

Op de Hoogstraat heeft de horeca tenten neergezet zodat het feest ondanks de regen ook buiten door kan gaan. “Het is regenachtig, maar wel heel leuk”, vertelt een Schiedamse die net een slok van haar biertje wil nemen. “ Ik vind het misschien zelfs nog leuker dan de Brandersfeesten, omdat er meer muziek is”, zegt een vriendin die naast haar staat.

Het gehele weekend viert de horeca nog feest. Zo is er op zaterdag Disco House Night met DJ  bij 1714 Drinks & Bites en treed Andrea Hazes op bij Café ’t Ankertje. Op zondag valt er ook genoeg te dansen. Bij Eetcafé Koemarkt treden die dag maar liefst negen artiesten op.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN