advertentie

Eerste editie Live on Stage is volgens het centrummanagement geslaagd

Het centrummanagement kijkt tevreden terug op de eerste editie van Live on Stage, dat afgelopen weekend in het centrum van Schiedam plaatsvond. “In één woord: geweldig”, zegt Maurice Haverkamp, voorzitter van het centrummanagement.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

maandag 25 september 2023 17:43

Bij verschillende horecaondernemers was er muziek voor een divers publiek. Ook de winkels waren tot en met zondag open. “Het draaide om muziek en dat viel in de smaak. Het Weeshuis, ’t Ankertje en de Koemarkt waren vooral erg druk”, zegt Haverkamp. Centrummanager Pim Schenkelaars laat weten ook blij te zijn met het verloop van het weekend. “Met een regenachtige start en een heerlijk zonnige zondag, was dit weekend het moment voor een ouderwetse tocht langs onze horeca en winkels."

‘Volgend jaar weer’

Als het aan het centrummanagement ligt keert Live on Stage volgend jaar weer terug.  “We hebben de Brandersfeesten die normaal gesproken in dit weekend zijn en we weten nog niet of dat terug zal komen”, zegt Haverkamp. Maar zelfs als deze iconische feesten terugkeren, zou Live on Stage nog steeds gehouden kunnen worden. “Het kan ergens anders in het jaar ook plaatsvinden”, aldus Haverkamp.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN