advertentie

Duizendpoot Paulus Kerpels genomineerd voor Omroepvrijwilliger van het Jaar

Paulus Kerpels is genomineerd voor de titel Omroepvrijwilliger van het jaar 2023. Kerpels presenteert onder andere het radioprogramma Aan de Schie en is politiek duider bij de talkshow Onder Ogen.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

dinsdag 26 september 2023 13:27

Met deze titel staat de Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) stil bij de belangrijke rol die de vrijwilligers spelen bij de lokale omroepen. Zo maakt Kerpels al lokale radio in Schiedam sinds 1975. “Ik blijf het leuk en interessant vinden om radio programma’s te presenteren”, aldus Kerpels.

Met de tijd mee gaan

Kerpels speelt binnen SCHIE een belangrijke rol. “Als politiek duider volg ik de Schiedamse politiek op de voet.” Hij deelt zijn kennis hierover in de podcast Toren S', die hij samen maakt met zijn collega’s.  “Het is fijn om op deze manier met de tijd mee te kunnen gaan.”

Op zaterdag 4 november wordt tijdens de NLPO inspiratiedag de winnaar van de titel Omroepvrijwilliger van het Jaar 2023 bekend gemaakt. Vanaf dinsdag 26 september kan er gestemd worden via www.omroepvrijwilligervanhetjaar.nl