advertentie

Schot gelost in Spaland: 'Ik hoorde de knal in mijn woonkamer en zag een groep jongens wegrennen'

Bij het bergingshok van het flatgebouw naast het parkeerterrein van Winkelcentrum Spaland stond volgens buurtbewoners dinsdagavond een groep jongeren. Één bewoner hoorde een knal in zijn woonkamer, toen hij ging kijken om te zien wat er aan de hand was zag hij een groep jongens wegrennen. De politie maakte even later op X bekend dat er in de lucht geschoten was.

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

woensdag 18 oktober 2023 16:39

Het schot werd rond 16:45 uur gelost. De politie zette het parkeerterrein af en heeft een onderzoek gestart. Bij het tram-station van het winkelcentrum is een groep jongeren aangehouden. De verdachten zijn later vrijgelaten, omdat ze volgens de politie niet betrokken waren bij het schietincident.

Bewoners van de flat geven aan dat het een plek is waar vaker groepen jongeren verzamelen.  Andere bewoners van de flat reageerde vooral geschrokken toen ze het nieuws hoorden.

Bij het incident zijn geen gewonden gevallen.

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN