advertentie

Auto ramt gevel van pand waar directeur transportbedrijf zit te werken

De eigenaar van een transportbedrijf aan de Strickledeweg kreeg woensdagavond de schrik van zijn leven toen hij achter zijn bureau aan het werk was. Met een harde klap reed een auto tegen de gevel van het gebouw aan.

redactie

door redactie

woensdag 18 oktober 2023 22:17

De bestuurder had zijn gehuurde deelauto even niet onder controle en reed vol tegen de hoek van het pand aan. De twee inzittenden kwamen er wonderwel met de schrik vanaf. De eigenaar van het transportbedrijf zat op dat moment met zijn rug richting het raam.

De brandweer is ter plaatse geweest om de constructie van het pand te beoordelen op eventueel instortingsgevaar. Hier bleek echter geen sprake van.

Het bergen van de auto bracht nog wat uitdagingen met zich mee. Één van de palen van het plaatsnaambord was door de bodemplaat van de auto heen gegaan. Het koste dan ook de nodige moeite om hem los te krijgen. Met veel vakmanschap lukte het de berger om de auto weg te slepen.

 

Beelden: Flashphoto

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN