advertentie

De Stem van Schiedam: bent u voor of tegen betaald parkeren in Nieuwland?

De gemeentelijke stembussen in Nieuwland zijn geopend. Inwoners uit de buurt mogen voor of tegen betaald parkeren stemmen. Inwoners kunnen van 24 oktober tot en met 12 november hun stem uitbrengen.

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

dinsdag 24 oktober 2023 16:39

Voorbijgangers hebben verdeelde meningen over het referendum. Een vrouw is voor betaald parkeren. “Er word op het ogenblik erg veel misbruik gemaakt van het parkeren van auto’s.” De vrouw valt vooral op dat auto’s verkeerd geparkeerd staan. “Ze staan op de stoep en ze staan op het gras. Ze staan zelfs bij de laadpalen terwijl ze niet aan het laden zijn. Ze staan echt overal.”

Een andere voorbijganger is tegen betaald parkeren. “Van dat weinig geld dat we krijgen moeten we zoveel doen. Op bepaalde plekken is één uur parkeren 5 euro. Dat vind ik krankzinnig.” Toch zien inwoners dat het probleem steeds groter word. “Ik kom vaak ’s avonds laat uit werk. Ik heb echt wel nachten en dagen erbij zitten dat ik tien minuten of langer opzoek ben naar een plek.”  

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN