advertentie

Schiedam gaat voor de herkansing: vuurwerkshow tijdens Oud en Nieuw

Een vuurwerkshow zoals die tijdens de jaarwisseling van 2022 plaats had moeten vinden, gaat dit jaar wél door. Mits het weer nu wel meewerkt. De show werd vorig jaar op het laatste moment afgeblazen omdat er teveel wind stond. Kees Janse van Brandersstad Vuurwerk Schiedam kijkt er naar uit: “Maar we blijven afhankelijk van het weer.”

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

woensdag 25 oktober 2023 16:27

“Vorig jaar hadden we grootse plannen. De show hebben we neergezet, maar we konden hem dus niet afsteken door de wind.” De show moest worden afgebouwd zonder dat het afgestoken was. “Het geeft veel meer voldoening als je hem hebt kunnen afsteken en het geeft meer zorgen en kosten als je de show weer moet inpakken zonder het te hebben afgestoken.” Uiteraard is Janse nog steeds afhankelijk van het weer. “We gaan het proberen, want de aanhouder wint. Als je kijkt op jaarbasis gebeurt het niet vaak dat het wordt afgezegd. We gaan knallend het jaar uit!”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN