advertentie

Schiedamse en Vlaardingse vriendinnen slepen prijzenberg in de wacht tijdens de Miss World Nederland verkiezing

Drie maanden geleden kondigden de Schiedamse Cheyenne den Dikkenboer en de Vlaardingse Marsha Lispet aan dat ze de strijd met elkaar aangingen in de finale van Miss World Nederland 2023. Op 24 oktober was de finale en op bijna alle fronten behaalden de vriendinnen groot succes.

Rembrandt van der Heijden

door Rembrandt van der Heijden

donderdag 26 oktober 2023 16:38

"We hebben niet één prijs gewonnen, maar echt meerdere prijzen", zegt Marsha Lispet uit Vlaardingen. Haar vriendin, Cheyenne den Dikkenboer uit Schiedam eindigde als derde in de eindstrijd. Bovendien ging ze ook met twee bijzondere uitdagingen naar huis, namelijk de sportchallenge, waarbij wordt gekeken naar het behouden van een gezonde leefstijl. Daarnaast won ze ook de top-modelchallenge, waarbij wordt gekeken naar hoe de dames tijdens de fotoshoots en op de catwalk presteren.

Daar bleef het niet bij, want ook Marsha verzamelde een reeks prijzen. Ze won de titel 'beauty met een purpose', wat betekent dat ze als model met een nobel doel de hoogste waardering kreeg. Haar inzet voor jongeren en jongvolwassenen met depressiviteit werd hiermee erkend. Daarnaast was ze de winnaar van de 'head-to-head-challenge', waarin de deelnemers hun kennis moeten bewijzen.

Toekomst

In de nabije toekomst zal Marsha zich richten op haar functie als aandacht functionaris voor kindermishandeling. Cheyenne zal het komende jaar betrokken blijven bij de verkiezing als 'second runner', waarbij ze een nieuwe groep dames zal begeleiden.

Schiedamse en Vlaardingse vriendinnen slepen prijzenberg in de wacht tijdens de Miss World Nederland verkiezing
Links Dounia, midden Cheyenne, rechts Marsha; bron Marsha Lispet