advertentie

Speelronde 5: Hermes DVS wint derby van PPSC; tweede zege voor HBSS; Excelsior´20 en Kethel Spaland gedeeld koploper; SVV verliest weer

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 5 gespeeld. HBSS boekte zijn tweede zege van dit seizoen. In de Derde Klasse D zijn Excelsior´20 en Kethel Spaland nu gedeeld koploper. Hermes DVS behield zijn 100%-score na de zege in de derby tegen PPSC. SVV leed weer een nederlaag.

Speelronde 5: Hermes DVS wint derby van PPSC; tweede zege voor HBSS; Excelsior´20 en Kethel Spaland gedeeld koploper; SVV verliest weer
Patrick de Boer

door Patrick de Boer

zaterdag 28 oktober 2023 23:10

In de Tweede Klasse D boekte HBSS zijn tweede zege van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen DHC werd met 3-0 gewonnen. Door de zege klimt HBSS naar de gedeelde zesde plaats met 7 punten.

In de Derde Klasse D stond in Vlaardingen de semiderby tussen DVO´32 en Excelsior´20 op het programma. Het duel kende geen winnaar. De wedstrijd eindigde in 1-1. Kethel Spaland slaagde er wel in om de punten mee naar Schiedam te nemen. De uitwedstrijd tegen Meeuwenplaat werd met 1-2 gewonnen. Excelsior´20 en Kethel Spaland delen nu de koppositie met beiden 11 punten.

In de Vierde Klasse E stond de derby tussen Hermes DVS en PPSC op het programma. Hermes DVS wist het Schiedamse onderonsje met 3-2 te winnen. Met de volle 15 punten is Hermes DVS nu alleen koploper. PPSC staat met 7 punten op de gedeelde zesde plaats.

In de Vijfde Klasse A kon SVV de punten niet mee naar Schiedam nemen. De uitwedstrijd tegen Football Factory ging met 3-1 verloren. Met 3 punten staat SVV op de gedeelde achtste plaats.