advertentie

Wisselend bewolkt en enkele bui, vanmiddag code geel voor onweer

Voor zondagmiddag heeft het KNMI code geel afgegeven voor onweersbuien met windstoten rond 75 km/uur. Vanochtend is het eerst nog wisselend bewolkt met mogelijk een enkele bui, mogelijk met onweer. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig.

Wisselend bewolkt en enkele bui, vanmiddag code geel voor onweer
redactie

door redactie

zondag 29 oktober 2023 08:22

Vanmiddag is het wisselend bewolkt met buien, plaatselijk met onweer en zware windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is overwegend matig.

In de avond is het half tot zwaar bewolkt met nog enkele buien, eerst mogelijk met onweer en (zware) windstoten. De wind uit het zuidwesten is overwegend matig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur komt uit op zo'n 10°C. De wind uit een zuidelijke richting is meest matig.

Maandagochtend is het vrijwel overal droog en schijnt eerst de zon volop. Aan het einde van de ochtend neemt de bewolking toe. De wind uit het zuiden is matig. In de middag schijnt de zon af en toe, maar komen ook wolken voor. De middagtemperatuur ligt rond de 16°C. De wind uit een zuidelijke richting zwakt geleidelijk af naar zwak tot matig.  'S avonds gaat het regenen. Er is weinig wind.

Bron: KNMI