advertentie

Noot lijkt weer de fout in te gaan: ‘De kinderen zijn opgehaald, maar niemand weet door wie’

De kinderen van Daniël Webb hebben een beperking en worden doordeweeks van school opgehaald en thuisgebracht door een vaste chauffeur van Noot Personenvervoer. Op maandag 23 oktober krijgt de echtgenote van Webb een telefoontje van de chauffeur, dat de kinderen al zijn opgehaald en ze weten niet door wie.  

Sam Brinkman

door Sam Brinkman

donderdag 02 november 2023 14:56

Er is een chauffeur geweest die de kinderen heeft opgehaald met het juiste routenummer en de namen van kinderen. Alleen ontbreekt de nodige informatie om Webb gerust te stellen, dus neemt hij contact op met Noot. Zij wisten niet de naam van de chauffeur en het kenteken. “Ze zijn niet op school, het voelt niet goed. Als jullie niet weten waar mijn kinderen zijn dan bel in de politie.” Vervolgens werd de telefoon opgehangen door de medewerker van Noot.

Webb probeert vervolgens via Rogplus en de gemeente meer informatie te krijgen, alleen waren beide partijen niet in staat om op dat moment te helpen. Dus kwam hij weer uit bij Noot waar hij dit keer wel gehoord werd. “Er waren 7 planners aan het zoeken naar de informatie en niemand kon een antwoord geven.”

Ondertussen had Webb contact met de BSO en gevraagd hen op de hoogte te stellen als de kinderen aankwamen. Dit gebeurde een uur en een kwartier later. “Die avond zelf nog heb ik een dikke klacht gestuurd naar de beleidsmedewerker van de gemeente want Noot reageert toch niet.” Nog steeds heeft Webb geen uitleg van Noot hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Ondertussen is met de school afgesproken dat de kinderen alleen door de vaste chauffeuse worden vervoerd tenzij het van te voren anders is afgesproken.

SCHIE heeft Noot om een reactie gevraagd maar die hebben we tot op heden nog niet ontvangen.

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN