advertentie
  • Schiedam

Aftredend directeur Irado krijgt de M.C.M de Groot-speld toegekend: ‘Had ik niet verwacht’

André Hertog, de directeur van Irado, neemt na 23 jaar afscheid van het bedrijf. In het Wennekerpand werd onder leiding van Hans Kazàn een afscheidsshow gegeven. Op het einde werd André Hertog verrast door burgemeester Jules Bijl met de M.C.M Groot-speld, die uitgereikt wordt aan Schiedammers die zich hebben in gezet voor de stad.

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

donderdag 16 november 2023 22:50

André Hertog kijkt tevreden terug naar zijn tijd bij Irado. “Irado is op dit moment een mooi stabiel bedrijf. Met een mooi verzorgingsgebied en goede medewerkers. We doen veel verschillende taken voor de gemeente. Dus ik laat het zeker met een gerust hart achter.” Volgens André kan hij terugkijken naar een fijne tijd bij Irado met pieken en dalen en is geraakt door de afscheidsshow. “Ik vind het ene heel mooi afscheid. Ik ben onder de indruk van de belangstelling en ik ben onder de indruk van alle mooie sprekers en alle mooie woorden die gezegd zijn.”

M.C.M de Groot-speld

Tijdens de show in het Wennekerpand werd André verrast door burgemeester Jules Bijl. André kreeg de M.C.M de Groot-speld toegekend voor zijn jarenlange inzet voor Schiedam. “Niet elke Schiedammer krijgt zo mooie speld. Daar ben ik ook heel trots op en had ik niet verwacht.” André vindt het mooi dat zijn werk erkent wordt. “Je kan denken wat is een speldje, maar even het symbool daar achter vind ik wel heel belangrijk. Ik ben van huis uit een Schiedammer, ik ben geboren in Schiedam, ik heb altijd gewerkt in Schiedam.”

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN