advertentie
  • Schiedam

Hier krijgt jouw spijkerbroek een nieuw leven: ‘Mooi om mensen die het lastig hebben te helpen’

Herenkledingwinkel Stripes houdt dit weekend een spijkerbroekenactie voor het goede doel. De ingeleverde spijkerbroeken worden door de Schiedamse vestiging aan Stichting Net Niet Genoeg geschonken. “Ik word blij van andere mensen blij maken”, aldus eigenaar Maurice Haverkamp.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

vrijdag 17 november 2023 17:09

Dit idee begon volgens Haverkamp met een brainstormsessie. “We waren aan het bedenken wat we rond de feestdagen konden doen.” Haverkamp zag de Black Friday deals alweer hun intreden maken. “Ik wilde graag iets speciaals doen wat niet zozeer met korting te maken heeft.”

De spelregels

De broeken moeten wel aan wat voorwaarden voldoen volgens Haverkamp. “Ze moeten draagbaar zijn voor andere mensen dus geen gaten of vlekken en graag gewassen.” Als bedankje krijgt de donateur 10 euro korting bij het kopen van een broek in de herenkledingwinkel van Haverkamp. “Hoe mooi is het om de mensen die het lastig hebben in Schiedam te helpen.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN