advertentie

Een winterfair in een steegje: ‘Soms is het heel leuk om te zeggen, komen jullie nu eens bij ons’

Team Buurtvrouw organiseerde vrijdag 17 november een winterfair. Voor de bezoekers die langs kwamen was er van alles te doen. Zo konden ze spelletjes spelen, workshops volgen, kraampjes bezoeken en bij de ingang werden ze gegroet met een kom snert.

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

vrijdag 17 november 2023 21:48

De avond is pas net begonnen en Miranda Pol van team Buurtvrouw ziet dat de winterfair een groot succes is. “Nu al een geslaagde actie. Er lopen nu al zo tegen de honderd mensen binnen. Dat kan alleen maar meer worden.”

In de namiddag en avond is het pand opengesteld voor de bezoekers, wat volgens Miranda anders is dan wat ze normaal doen. “Wij doen met team Buurtvrouw eigenlijk heel het jaar door leuke activiteiten met, voor en door de buurt. Maar wij zijn vaak in de stad te vinden, op straat zoals in Vlaardingen en Schiedam. Soms is het ook gewoon heel leuk om te zeggen, komen jullie nu eens bij ons.” De avond werd afgesloten met een optreden van het dameskoor ‘Uit volle borsten’.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN