advertentie

Voetbalvelden bovenop de A4 onbruikbaar: liggen opnieuw scheef door verzakking

Op het sportpark Willem Alexander wordt elk weekend gevoetbald. Twee van de vijf velden van voetbalvereniging Kethel Spaland kunnen momenteel niet gebruikt worden, omdat er verzakking plaatsvindt op de velden. “Wie er ook aansprakelijk is, wij kunnen er niks aan doen”, aldus voorzitter Marco Konter.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

maandag 20 november 2023 14:27

Volgens Konter zit de club met de handen in het haar door de scheve velden. “Met wedstrijden ben je nu beperkt, je moet wedstrijden nu gaan aflasten. Ook trainingen worden een uitdaging, we hebben de velden hard nodig”, geeft Konter aan. Voetballen gaat dus even niet meer op de desbetreffende velden, ook mag niemand de velden betreden.

Het is niet de eerste keer dat er een verzakking is op het complex van onder andere VV Kethel Spaland. “We hebben het probleem al een paar keer ondervonden, maar toen was het snel opgelost. Nu gaat het een stuk langer duren, omdat de laatste dagen heel veel regen is gevallen”, zegt Konter. Ook geeft de voorzitter aan dat ze er alles aan gaan doen om de Schiedammer zo snel mogelijk weer te kunnen laten sporten.

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN