advertentie

Theater aan de Schie komt met nieuwe actie: Een magische kerst voor ieder kind

Het Theater aan de Schie komt samen met RTV Rijnmond met een nieuwe actie; 'Een magische kerst voor ieder kind’. Vanaf 21 november kunnen Schiedammers in de foyer van het theater cadeaus doneren voor gezinnen met kinderen die minder te besteden hebben.

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

maandag 20 november 2023 17:48

Rob Roos, de directeur van Theater aan de Schie heeft een duidelijk doel voor de actie. “Wij gaan duizend cadeaus inzamelen. Die willen we graag aan gezinnen schenken die het minder goed hebben.” Volgens Roos is het belangrijk dat de donaties goed worden aangeleverd, zodat de cadeaus bij de juiste kinderen aankomen. “De bedoeling is dat je een cadeautje koopt en dat je het inpakt en daar op zet of het voor een jongen of meisje is en voor welke leeftijd.”

Al jaren zetten het theater en RTV Rijnmond zich samen in voor gezinnen die het moeilijk hebben. Eerder deden ze dat met een show van de Rijnmond Bigband, maar dit jaar willen de twee organisaties een andere weg in slaan. “We kunnen wel iedere keer het zelfde doen, maar laten we ook proberen er een actie aan te verbinden. Zo is het idee ontstaan om deze actie te ontwikkelen.”

De inzamelingsactie ‘Een magische kerst voor ieder kind’ duurt van 21 november tot 13 december. Cadeaus kunnen worden gedoneerd in de foyer van het Theater aan de Schie.

Theater aan de Schie komt met nieuwe actie: Een magische kerst voor ieder kind