advertentie

Speelronde 9: zeges voor Excelsior´20 en Kethel Spaland, HBSS en Hermes DVS spelen gelijk, nederlagen voor PPSC en SVV

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 9 gespeeld. Excelsior´20 en Kethel Spaland deden met hun zeges goede zaken in de Derde Klasse D. HBSS en Hermes DVS kwamen niet verder dan een gelijkspel. PPSC en SVV verloren hun wedstrijd

Speelronde 9: zeges voor Excelsior´20 en Kethel Spaland, HBSS en Hermes DVS spelen gelijk, nederlagen voor PPSC en SVV
Patrick de Boer

door Patrick de Boer

zaterdag 25 november 2023 21:51

In de Tweede Klasse D kon HBSS een puntje aan zijn totaal toevoegen. De uitwedstrijd tegen Westlandia eindigde in 2-2. HBSS staat op de gedeelde achtste plaats met 8 punten uit 8 wedstrijden.

In de Derde Klasse D wisten zowel Excelsior´20 als Kethel Spaland hun wedstrijd te winnen. Koploper Excelsior´20 was thuis met 2-1 te sterk voor Naaldwijk. Kethel Spaland nam de punten vanuit Vlaardingen mee naar Schiedam door een 0-2 overwinning op DVO´32. Excelsior´20 is met 21 punten koploper en heeft nu een voorsprong van vier punten op drie achtervolgers. Eén van die achtervolgers is Kethel Spaland.

In de Vierde Klasse E leed Hermes DVS puntverlies. De thuiswedstrijd tegen Rotterdam United eindigde in een 1-1 gelijkspel. PPSC kwam ook niet tot winst. De thuiswedstrijd tegen VVOR ging met 2-5 verloren. Hermes DVS is met 23 punten nog wel koploper. PPSC staat met 7 punten uit 7 wedstrijden op de negende plaats.

In de Vijfde Klasse A leed SVV opnieuw een nederlaag. De uitwedstrijd tegen Hazerwoudse Boys ging met 3-0 verloren. SVV staat met 3 punten uit 8 wedstrijden op de tiende en voorlaatste plaats.