advertentie
  • Schiedam
  • 112

Twee zwaargewonden (68 en 69 jaar) bij auto-ongeluk vlak voor brandweerkazerne

Op de ‘s-Gravelandseweg zijn zaterdagavond om even voor half elf twee inzittenden, van 68 en 69 jaar oud, van een personenwagen ernstig gewond geraakt bij een ongeval vlak voor de brandweerkazerne.

redactie

door redactie

zaterdag 25 november 2023 23:38

De brandweer was vrijwel direct ter plaatse en is begonnen met de reanimatie van een slachtoffer, meldt Flashphoto. Een tweede inzittende raakte bekneld en moest uit de auto geknipt worden.

Rijnmond meldt dat de bestuurder van de auto een man van 69 is. 'Naast hem zat zijn vrouw van 68. Beiden zijn met zeer zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe zij er nu aan toe zijn. Volgens een woordvoerder van de politie verloor de man om onbekende reden de macht over het stuur' aldus de regionale omroep.

De auto is zwaar beschadigd geraakt. Omdat zowel de traumahelikopter uit Rotterdam als Amsterdam elders waren ingezet is het MMT uit Nijmegen gealarmeerd.

Als gevolg van het ongeval is de weg enige tijd afgesloten geweest.

Beelden: Flashphoto

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN