advertentie
  • Schiedam

Op de foto met Sinterklaas, pepernoten bakken en tekenen: het kan allemaal in zijn pakhuis!

Al tien jaar lang heeft Sinterklaas een logeeradres in Schiedam. Dit jaar verblijft de Sint samen met zijn pieten in Hotspot Hutspot, wat speciaal voor hem is omgetoverd tot het Sinterklaas pakhuis. “Het is ieder jaar weer een feestje om hier te zijn”, zegt de goedheiligman.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

woensdag 29 november 2023 16:35

Langzaam druppelen de kinderen binnen. Sinterklaas en Regenboog Piet zitten al klaar om met ze op de foto te gaan. “Ik vind het zo leuk om alle kinderen uit Schiedam weer te zien”, zegt de Sint. De kinderen worden eerst door een andere Piet welkom geheten bij de voordeur. “Ze krijgen van mij alvast een Mini Sinterklaas.” De kinderen die het spannend vinden kunnen eerst tekenen aan één van de tafels in het pakhuis, of bijvoorbeeld pepernoten gaan bakken met de pieten.

Een vliegtuig in je schoentje

Twee jongetjes zijn aan het kleuren, terwijl ze geduldig op hun beurt wachten om met Sinterklaas op de foto te gaan. “Ik heb een Ninja gevraagd en een vingerskateboard.” Sinterklaas moet lachen. “Ooit vroeg iemand een vliegtuig voor in zijn schoentje, maar dat past natuurlijk nooit en een kind mag ook helemaal  geen vliegtuig besturen.”

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN