advertentie
  • Vlaardingen
  • maatschappij

Met lichtjes van hoop het jaar uit: voedselbank deelt cadeautjes uit

De decemberdagen komen er weer aan, knus binnen met familie en vrienden bij de haard, met warme chocolademelk en cadeaus. Voor sommige is de decembermaand juist pijnlijk of eenzaam.  Speciaal voor die mensen worden er eindejaarsacties ondernomen. Één van deze acties vindt plaats bij de voedselbank in Vlaardingen, daar krijgt ieder kind een klein presentje.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

donderdag 07 december 2023 16:36

Bij de voedselbank in de van Baerlestraat krijgen families die het moeilijk hebben een cadeautje mee. De voedselbank krijgt tijdens de decembermaand veel donaties binnen. “Veel stichtingen, maar ook particulieren doneren pakjes aan de voedselbank. In dit geval is dat stichting Sint voor ieder 1”, vertelt Ria Witvoet. December in een belangrijke maand voor mensen die het moeilijk hebben, vertelt Ria Witvoet van de voedselbank.

“Het is donkere maand en het is koud, dus het geeft toch een beetje licht als je wat liefde geeft.” Bezoekers van de voedselbank krijgen ook cadeaubonnen mee van de citymarketing van Vlaardingen. De cadeaubonnen kunnen uitgeven worden in winkels in Vlaardingen Centrum, zodat ze ook een cadeautje kunnen kopen voor zichzelf. “December is een feestmaand, ook voor de klanten van ons. Daarom is het fijn als je mensen iets extra’s kan geven”, aldus Witvoet.

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN