advertentie

‘Bakkie’ en kunst: je kunt het allemaal vinden in de Vlaardingse pop-up store 

Op het Vlaardingse Liesveld kun je tot het einde van januari langskomen bij de Vlaardingse pop-up store. Van woensdag tot zaterdag is de winkel geopend en ligt er kunst uitgestald, daarnaast worden er activiteiten georganiseerd en is het ook mogelijk om voor een ‘bakkie’ koffie langs te komen

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

zaterdag 09 december 2023 18:46

“Twaalf ondernemers komen hier bij elkaar, dus dat is een hele leuke combinatie. We hopen dat er tijdens kerst veel mensen hun cadeautjes hier komen halen”, vertelt ondernemer Tamara Heck, terwijl ze in de pop-up store staat.

“De eerste week is erg goed gegaan, veel positieve reacties. Vlaardingen kampt op dit moment nog steeds met problemen wat betreft leegstaande panden. Vandaar dat wij hier gevestigd zijn”, aldus Heck. Naast dat er spullen te koop zijn, is er ook een speciaal koffiehoekje, middenin de pop-up store.

De pop-up store is in ieder geval geopend tot 27 januari. Of de winkel nog langer open blijft is nog niet bekend. “We hopen dat het langer openblijft, dat zou natuurlijk fantastisch zijn”, vertelt Heck met een grote glimlach op haar gezicht.

Op 1 januari gaan SCHIE en Omroep Vlaardingen samen verder als streekomroep TWEE.