advertentie
  • Schiedam

Met lichtjes van hoop het jaar uit: schoenen voor mensen in nood

De decemberdagen komen er weer aan, knus binnen met familie en vrienden bij de haard, met warme chocolademelk en cadeaus. Toch zijn de feestdagen niet voor iedereen een fijne tijd. Voor sommige is de decembermaand juist pijnlijk of eenzaam.  Speciaal voor die mensen worden er eindejaarsacties ondernomen. Één van deze acties vindt plaats bij ReShare Store Schiedam, zij zamelen schoenen in voor de mensen in nood.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

donderdag 14 december 2023 16:31

“Er zijn al veel mensen langs geweest, door de dag heen moet ik deze box wel drie keer legen”, vertelt Astrid van der Houwen, floormanager van de locatie in het Leger Des Heils. Tot en met 19 december kunnen herbruikbare schoenen hier worden ingeleverd aan de Groenelaan 45-49. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom kerst weggegeven. Extra donaties van winterkleding zijn ook welkom. “We willen iets betekenen voor de mensen tijdens deze donkere koude dagen, en dat doen we in dit geval met de schoenen.”

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN