advertentie
  • Vlaardingen

Dibo doet op 1 april definitief het licht uit: ‘En dat is geen grap’

Na veertig jaar doet Dibo verlichting, de high-end verlichtingszaak op de Vlaardingse Westhavenkade, definitief het licht uit aankomende lente. “We zijn op een leeftijd dat we het mooi vinden. Wij zijn niet van het stil zitten, maar we vinden dit wel een goed moment om nog eens wat andere dingen te kunnen doen”, vertelt eigenaar Aad Boogaard.

Dibo doet op 1 april definitief het licht uit: ‘En dat is geen grap’
Jeroen Langeveld

door Jeroen Langeveld

vrijdag 15 december 2023 19:07

Lampen in alle soorten en maten zijn er te vinden in de winkel van Aad en Sybille Boogaard. “Mijn schoonvader Dirk Boogaard begon ooit deze winkel. Toen mijn schoonvader 65 werd ben ik in de winkel komen werken, maar toen bestond de winkel alleen nog maar uit stekkertjes”, vertelt Sybille. Zij en haar man besloten het roer om te gooien en high-end  verlichting te gaan verkopen.

Maar binnenkort kunnen Vlaardingers hier niet meer hun verlichting kopen, omdat Aad en Sybille definitief het licht uit doen. “Het is goed geweest. Mijn man wordt 71 en ik ben 65 jaar.” Sybille en haar man kijken uit naar meer vrije tijd. “We doen op 1 april definitief het licht uit en dat is geen grap!”

Op 1 januari gaan SCHIE en Omroep Vlaardingen samen verder als streekomroep TWEE.