advertentie

Het regent verkeerde pakketjes in Groenoord “Ze worden gewoon neergegooid bij de deuren”

Tijdens de feestdagen, regent het pakketjes bij de mensen thuis. Zo ook bij Schiedammer Peter Willem de Vries uit Groenoord. Alleen zijn de pakketjes niet altijd voor hem bestemd; ze worden verkeerd bezorgd of simpelweg in de portiek gegooid.

Lizzy Brocaar

door Lizzy Brocaar

vrijdag 22 december 2023 17:39

"Eerst bellen ze niet aan en daarna zetten ze het voor de deur", zegt De Vries, wat voor veel irritatie zorgt bij de Schiedammer. Hierop luidde hij de noodklok door een tweet de wereld in te sturen om de mensen in de wijk op de hoogte te brengen van hoe de pakketdiensten de pakketjes achterlaten.

De problemen beperken zich niet tot Peter alleen. Ook in en rondom de flat hebben bewoners te maken met hetzelfde pakketprobleem. “Afgelopen weken waren echt een drama”, zegt een bewoner. "Ik kom vaak bij mijn vriendin en dan zie ik dat er gewoon pakketjes worden neergegooid. En er zijn natuurlijk mensen die de pakketten meenemen," vertelt een vriendin van een andere bewoner. Kortom, de zorgen zijn groot in de wijk.  

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN