advertentie

Vlaardingers en Schiedammers blikken terug op 2023

Het jaar 2023 zit er bijna op. Over een paar dagen vieren we de start van het nieuwe jaar. Vaak is dit de tijd dat mensen terugblikken op het afgelopen jaar en met hun goede voornemens het nieuwe jaar ingaan. Maar hoe kijken de Vlaardingens en Schiedammers terug op 2023 en met welke goede voornemens gaan ze 2024 in? 

Jarno Wagenveld

door Jarno Wagenveld

woensdag 27 december 2023 18:45

Op derde kerstdag is de sfeer goed op het Liesveld in Vlaardingen. Veel mensen kijken terug op een goed jaar, toch zien veel mensen ellende in de wereld. “Er is een hoop gebeurd in de wereld het afgelopen jaar, zoals de oorlogen.” Maar veel mensen vertellen dat het voor hun persoonlijk een goed jaar was, zo vertelt één koppel uit Schiedam dat ze dit jaar voor de 5de keer grootouders zijn geworden. “Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk!”

Deze tijd van het jaar kijken mensen ook vooruit naar het nieuwe jaar, vaak hebben mensen goede voornemens. “Ik ga weer hardlopen en de tien kilometer marathon lopen. Dat moet lukken!” Zijn vrouw gaat hem aanmoedigen: “Dat is ook een goed voornemen, denk ik.” Één koppel heeft nog een speciale wens voor hun zoon in het nieuwe jaar. “Ik wens een leuke vriendin voor hem.”