advertentie
  • Schiedam

Roemrucht Hermes DVS trapt 140ste verjaardag af met borrel en krijgt Jong Oranje op bezoek

Volgend jaar luidt Hermes DVS het nieuwe jaar in met haar 140ste verjaardag. Een jubileum waarbij niet alleen wordt teruggekeken naar oude herinneringen, maar ook vooruit wordt gekeken naar volgend jaar met nieuwe toernooien die worden georganiseerd.

Rembrandt van der Heijden

door Rembrandt van der Heijden

vrijdag 29 december 2023 20:03

Hoewel de verjaardag van de club pas volgend jaar op 8 april is, trappen ze op 1 januari alvast af met een borrel in het clubhuis. "Ik ben heel blij dat we kunnen terugkijken op 140 jaar mooie sportieve prestaties”, aldus Jaco van Giezen, voorzitter van de cricketdelegatie.

Hiermee doelt de zegsman op de jaren waarin de voetbaltak van Hermes DVS op het hoogste niveau speelde of de cricketafdeling landskampioen werd. Ook in het clubhuis is daar het nodige van terug te zien. "We hebben in ons clubhuis de goal tegen Sparta in de Kuip hangen, dat zijn belangrijke momenten voor de club waar we trots op zijn”.

Naast dat er wordt teruggeblikt op een mooie clubgeschiedenis, zullen er gedurende het jaar verschillende activiteiten worden georganiseerd. "In juni wordt er een toernooi gespeeld met alle clubs die ouder zijn dan 100 jaar. Tegelijkertijd wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tussen Hermes DVS en Jong Oranje”, laat Giezen weten.

Roemrucht Hermes DVS trapt 140ste verjaardag af met borrel en krijgt Jong Oranje op bezoek