advertentie

Muzikaal Onthaal Nieuwjaarsinloop vanuit Prikkewater LIVE op Twee

Rita Young, één van de vaste gezichten én stemmen van Omroep Vlaardingen, blijft haar vertrouwde programma ook op streekomroep Twee maken. Sterker nog: ze maakt komende vrijdag meteen een live radioprogramma vanuit Partycentrum Prikkewater.

Muzikaal Onthaal Nieuwjaarsinloop vanuit Prikkewater LIVE op Twee
redactie

door redactie

maandag 01 januari 2024 18:15

'Zoals iedereen inmiddels weet, is Omroep Vlaardingen per 1 januari samen gegaan met de Schiedamse omroep SCHIE, waarmee zij samen de streekomroep vormen, genaamd Twee. Alle uitzendingen vinden plaats in de nieuw ingerichte studio in Schiedam, waardoor de studio op de Hoogstraat in Vlaardingen vervalt.

Het vertrouwde radioprogramma van Rita Young, blijft op de vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur, onder de naam Muzikaal Onthaal met Rita Young. Zoals het jaren geleden ook heette' laat Rita weten.

De radiostudio van Twee wordt op dit moment uitgebreid en voorzien van nieuwe apparatuur, waardoor live radioprogramma's vanuit de studio de eerste twee weken van januari nog niet mogelijk zijn.  Rita liet zich hier niet door weerhouden, zij heeft samen met haar vaste medewerkers en Martin Poot (de eigenaar van Partycentrum Prikkewater), besloten deze keer vanuit Prikkewater uit te zenden. 'Uiteraard met dank aan haar nieuwe collega’s van Twee die de uitzending mogelijk maken, maar ook aan Martin Poot voor de gastvrijheid' zegt Rita.

'Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de live uitzending aanwezig te zijn'. Rita Young zal het programma samen met haar collega Perry Zuidam presenteren. Vele artiesten maken hun opwachting en proosten met de bezoekers op een mooi 2024. Ook zullen ze live zingen, na een interview met Perry of Rita.

'Wij hopen iedereen te zien op vrijdag 5 januari van 10:00 tot 12:00 uur. De locatie is Kon. Wilhelminahaven 3 zz  in Vlaardingen'.