advertentie

Nieuwjaarsuitzending van Rita Young: ‘Ik word blij van alle blije mensen’

In het Vlaardingse partycentrum Prikkewater was het deze vrijdagochtend één groot feest. Zangeres en presentator Rita Young gaf daar haar nieuwjaarsreceptie, die live via de radio te beluisteren was. Er kwamen heel veel mensen op af.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

vrijdag 05 januari 2024 15:46

“Ik tel tot drie en dan zeggen jullie allemaal tegelijk hoe onze nieuwe streekomroep heet”, roept Rita door haar microfoon. De grote zaal in Prikkewater zit vol met gasten die vandaag de uitzending van dichtbij kunnen beluisteren én bekijken. “Ik doe dit ieder jaar vanuit de radiostudio in Vlaardingen, maar omdat de studio gaat verhuizen naar Schiedam doen we het nu vanuit Prikkewater.”

De uitzending van Rita Young duurt twee uur en in die twee uur treden verschillende Vlaardingse artiesten op. Toch komen de meeste gasten speciaal voor Rita vandaag. “Het is misschien een beetje raar om over jezelf te zeggen, maar dat is wel zo. Ze komen ook voor de artiesten. Het zit iedere maand bomvol en ik houd er van om de mensen blij te zien. Daar word ik zelf ook blij van.”