advertentie

Zwaargewonde bij schietpartij in Vlaardingen, politie schiet op verdachte

Bij een schietpartij in een woning in de Geert Grotelaan in Vlaardingen is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon zwaargewond geraakt.

redactie

door redactie

zondag 07 januari 2024 09:39

De schietpartij vond om even voor 2:00 uur plaats.  Meerdere ambulances en het mobiel medisch team rukten uit. Het slachtoffer werd zwaargewond in de woning aangetroffen en is gereanimeerd door de hulpdiensten. De brandweer heeft ondersteuning geboden, omdat het slachtoffer van hoogte naar beneden gehaald moest worden. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

ewrfregtththgdhbtnyntyhnnrytryrgfngfngfnndsgsh

Foto's en videobeelden: Flashphoto

Politie schiet gericht

De politie heeft met een speciale procedure (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten, BTGV) na eerst een waarschuwingsschot te hebben gelost, ook gericht op de verdachte geschoten. Hij is echter niet geraakt. De verdachte is aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Omroep West meldt dat het om een 24-jarige Hagenaar gaat.

dswfgrgfesgbfnb grtgefrewghrtgewfrgteghe

Een 23-jarige man uit Vlaardingen die in de woning aanwezig was tijdens het schietincident, is later in de nacht ook aangehouden. Ook een derde verdachte werd na onderzoek op zondag aangehouden. Wat hun rol bij het schietincident is geweest, wordt onderzocht. Het onderzoek gaat door en meer aanhoudingen worden volgens de politie dan ook niet uitgesloten.