advertentie

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen breidt uit

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen verhuist naar het Liesveld in Vlaardingen. Ze zullen zich gaan vestigen in het pand waar voorheen Van Haren in gevestigd zat. De hoofdlocatie van de dansschool zit in Sportpark Willem Alexander op de grens van Schiedam en Vlaardingen. In het Schiedamse Wennekerpand is een dependance.

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen breidt uit
Foto: Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen
redactie

door redactie

woensdag 07 februari 2024 15:30

Rowana Wolff-Koffijberg, de trotse eigenaresse van de dansschool, deelde haar opwinding: "We hebben zorgvuldig gezocht naar een geschikte locatie voor onze uitbreiding in Vlaardingen. Hoewel we voorheen op een geweldige locatie bij KADE40 zaten, is het nu tijd om onze vleugels uit te slaan. We kunnen niet wachten om alle dansers uit Vlaardingen te verwelkomen, recht in het hart van de stad."

De voorbereidingen voor de grote opening zijn al in volle gang in het voormalige pand van Van Haren. De dansschool verwacht begin mei de deuren te openen op de nieuwe locatie. Zodra de definitieve datum bekend is, zal dit met veel enthousiasme worden gevierd tijdens een open dag. Hierbij zullen optredens, workshops en ontmoetingen met docenten op het programma staan.

De dansschool zal zich naar eigen zeggen niet alleen focussen op dansen, maar ook een levendige sfeer brengen in het hart van de stad.