advertentie

Ook Schiedammer (31) aangehouden voor ontvoering in Schiedam

Op maandag 18 december werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit de parkeergarage van Pathé aan de Noorderweg in Schiedam. De politie heeft, naar nu bekend is gemaakt, de afgelopen weken nog twee mannen (waaronder een Schiedammer) aangehouden voor deze zaak. In totaal zijn er nu negen verdachten.

Ook Schiedammer (31) aangehouden voor ontvoering in Schiedam
Foto: Pexels
redactie

door redactie

vrijdag 09 februari 2024 18:30

Woensdag 24 januari werd een 30-jarige man uit Klaaswaal aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden, maar blijft verdachte, meldt de politie. Dinsdag 30 januari werd een 31-jarige Schiedammer gearresteerd. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog wel vast. Van de zeven eerder aangehouden verdachten zitten er nog vijf vast.

De avond van de ontvoering werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. De volgende dag werden in Amsterdam nog zes mannen aangehouden.

Het gaat om een 24-jarige Tilburger, twee Rotterdammers van 29 en 30 jaar, een 32-jarige man uit Aalsmeer en twee mannen (23 en 30 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Pas woensdagavond, twee dagen na de ontvoering, werd het slachtoffer door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer. 'Hij is toen door artsen gecontroleerd en maakt het naar omstandigheden redelijk goed' aldus de politie.

Het onderzoek wordt intussen voortgezet. Getuigen of mensen met meer informatie wordt gevraagd contact met de politie op te nemen, 'dat kan ook anoniem'.