advertentie

Verkeerscontrole op de grens: gladde bandjes, onder invloed en hardrijders

Woensdagochtend heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Hargalaan, tussen Schiedam en Vlaardingen. Er werd gecontroleerd op snelheid, de algehele staat van voertuigen en het gebruik van alcohol en drugs. Ook was er een rollerbank aanwezig om de snelheid van scooters te meten.

Verkeerscontrole op de grens: gladde bandjes, onder invloed en hardrijders
Foto's en bron: Flashphoto
redactie

door redactie

woensdag 14 februari 2024 12:50

In korte tijd werden verschillende voertuigen van de weg gehaald voor een controle, waarbij ook werd gelet op de staat van de vervoermiddelen. Zo had één auto wel heel gladde banden. De bestuurster kreeg hiervoor een bon en zelfs nog een tweede bekeuring: ze bleek onverzekerd rond te rijden.

Een andere bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed, nadat de uitslag van een speekseltest positief bleek te zijn.

saretewGtghgdsdsagth

Tevens werd de snelheid van passerende voertuigen gecontroleerd. Onder het viaduct werd lange tijd gelaserd door agenten, waarbij bestuurders die te hard reden een bekeuring kregen.

Op de rollerbank bleek dat het merendeel van de scooters aan de wettelijke eisen voldeed, maar enkele snorscooters werden betrapt op een te hoge maximumsnelheid.

vcxxzffhnfgxbaDFzxnbfxg