advertentie

Liefdesbrief op Valentijnsdag, ´Wat zou je anders doen op deze speciale dag?´

Rode rozen en een dag vol romantiek. Het is vandaag Valentijnsdag, maar hangt de liefde ook in de lucht in Schiedam en Vlaardingen?

Lizzy Brocaar

door Lizzy Brocaar

woensdag 14 februari 2024 17:03

Ondanks het miezerige weer boven het centrum van Vlaardingen en Schiedam, weerhield het de tortelduifjes niet om naar buiten te gaan en te genieten van hun Valentijnsdag. Een Vlaardings stel zoekt de liefde op waar het droog is. “We gaan zo een kopje koffie drinken en we gaan het vooral thuis leuk maken. Lekker genieten van elkaar.”

Niet iedereen is van de rode rozen op de dag van de liefde. “Ik vind Valentijnsdag de dag van de winkels. Het is eigenlijk commercieel”, zegt een Schiedammer. “Als je van iemand houdt is dat voor heel je leven. Dan hoef je niet iets speciaals te doen op Valentijnsdag”, vertelt een Vlaardinger.

Toch zetten veel Schiedammers en Vlaardingers hun geliefden in het zonnetje. Een Schiedammer verraste haar man vanmorgen met een zelfgemaakte kaart waarop staat hoeveel ze van hem houdt. "Wat zou je anders doen op deze speciale dag?", voegt ze eraan toe.