advertentie
  • Vlaardingen

Vlaardingen heeft het beste burgerrestaurant van Nederland

Burger & Greek Point in Vlaardingen is uitgeroepen tot het beste burgerrestaurant van Nederland. Iedereen kon stemmen via Thuisbezorgd, maandagavond werd de prijs uitgereikt door niemand minder dan London Loy.

 

Vlaardingen heeft het beste burgerrestaurant van Nederland
Foto: B&GP
Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

dinsdag 05 maart 2024 14:19

"Het is geweldig om eindelijk de erkenning te krijgen voor al het werk dat we al jarenlang verrichten. Het motiveert ons nog meer om door te blijven gaan," vertelt Saman Hajar, die samen met zijn broer het burgerrestaurant runt.

Volgens Saman is het eten bij het Vlaardingse burgerrestaurant altijd vers. "Vaak zie ik bij andere restaurants dat er met diepvriesvlees wordt gewerkt, maar bij ons is dat nooit het geval. Alles is hier huisgemaakt. We halen het vlees bij de slager en voegen onze eigen geheime kruiden toe."

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid speelt ook een grote rol bij de beste burgerrestaurant vertelt Saman. "Als er iets mis is met de bestelling, lossen we dat direct op. We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te bezorgen, zodat mensen meteen kunnen genieten van de lekkerste burgers," aldus Saman.