advertentie

Opmerkelijke samenwerking voor spectaculaire opening Brandersfeesten

De aankomende Brandersfeesten beloven een onvergetelijke opening te krijgen dankzij een onverwachte samenwerking tussen een showband, dj, balletgroep en dichter. Deze diverse groep werkt momenteel aan een spectaculaire openingsact, zo meldt de organisatie achter de festiviteiten.

Opmerkelijke samenwerking voor spectaculaire opening Brandersfeesten
Foto: Stichting Brandersfeesten
redactie

door redactie

woensdag 15 mei 2024 13:54

"De komende Brandersfeesten verdienen een spetterende start, waarbij verschillende Schiedamse partijen zullen schitteren," benadrukt Pim Koning, bestuurslid van de stichting Brandersfeesten. Deze samenwerking is volgens de organisatie een unicum voor het evenement en belooft een bijzondere ervaring te worden voor bezoekers.

Na een moeizame laatste editie in 2022, waarbij de gemeente op het laatste moment de verantwoordelijkheid voor de veiligheid overnam, leek het voortbestaan van de Brandersfeesten onzeker. Na een periode van stilte kwam er in oktober 2023 een nieuw bestuur. "We kijken enorm uit naar de opening van de Brandersfeesten op 27 september," voegt Koning toe. "We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de start van een gedenkwaardig evenement zal markeren."