advertentie
  • sport en bewegen

Seizoen nog niet klaar voor CION, VFC, Excelsior´20, Victoria´04, Kethel Spaland en PPSC

De reguliere competities in het amateurvoetbal zitten erop. Voor een aantal Vlaardingse en Schiedamse clubs zit het seizoen er echter nog niet op. Zij gaan in een nacompetitie strijden om een plekje hogerop of moeten nog aan de bak om niet te degraderen. CION en VFC gaan beiden strijden om een plek in de Eerste Klasse van volgend seizoen.

Seizoen nog niet klaar voor CION, VFC, Excelsior´20, Victoria´04, Kethel Spaland en PPSC
Foto: Victoria'04
Patrick de Boer

door Patrick de Boer

zondag 26 mei 2024 12:39

CION en VFC gaan beiden strijden om een plek in de Eerste Klasse van volgend seizoen. CION speelt al in de eerste ronde. Zij spelen op zaterdag 1 juni een uitwedstrijd tegen Zuidland. VFC stroomt in de tweede ronde in. De Vlaardingse club speelt op zaterdag 8 juni een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Brielle en Oliveo. Er is een kans dat de beide Vlaardingse clubs elkaar in de finale van de nacompetitie zouden kunnen treffen. Die wedstrijd wordt op zaterdag 15 juni op neutraal terrein gespeeld.

Excelsior´20 en Victoria´04 gaan in de nacompetitie strijden om een plek in de Tweede Klasse van volgend seizoen. Excelsior´20 start de nacompetitie al op dinsdag 28 mei met een thuiswedstrijd tegen CKC. Victoria´04 begint de nacompetitie in de tweede ronde op zaterdag 1 juni met een thuiswedstrijd tegen Overmaas.Ook hier zouden de Schiedamse en Vlaardingse club elkaar treffen in de finale op neutraal terrein op zaterdag 15 juni.

Kethel Spaland moet in de nacompetitie zijn plaats in de Derde Klasse zien vast te houden. De Schiedamse club begint deze nacompetitie in de tweede ronde op zaterdag 8 juni met een thuiswedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd tussen ONA en HMSH. PPSC speelt in diezelfde competitie en zou bij winst daarmee kunnen promoveren naar de Derde Klasse. PPSC begint aan deze klus op zaterdag 1 juni met een uitwedstrijd tegen Zwartewaal. In deze nacompetitie zouden de Schiedamse clubs elkaar ook kunnen treffen in de finale die op zaterdag 15 juni wordt gespeeld op neutraal terrein.